Изкуството на дишането - програма за щастие

14-17 май 2015, Силистра

"Център по здраве и щастие" (над ДЗИ) гр. Силистра

 

"ИЗКУСТВОТО НА ДИШАНЕТО - ПРОГРАМА ЗА ЩАСТИЕ е интензивен 4-дневен курс, който ни дава практически средства за освобождаване от стреса и постигане на повече удовлетвореност и щастие в живота.
За повече информация - кликнете линка See More на долния ред :)
Един трансформиращ курс, ефективна програма за справяне със стреса и развитието на пълния човешки потенциал.
Курсът се състои от 4 занятия: от 14 до17 Май 2015 г. от 18.30 ч. (в почивните дни От 10.00 до 16.00) и ще се проведе в залата по йога на "Център по здраве и щастие" (над ДЗИ) гр. Силистра
Цената е 70 лв.Специална отстъпка:за безработни, учащи, пенсионери е 50 лв. За повтарящи - 20 лв

Курсът предлага практическа мъдрост за пълноценен живот, забавни интерактивни процеси, йога упражнения за тялото, техники за отпускане и мощни дихателни техники като Сударшан Крия. Завършилите курса усвояват ефективни техники за ежедневна домашна практика.
Науката за дишането е доказала, че чрез белите дробове човешкият организъм освобождава най-много токсични продукти. Не само въглеродният двуокис, но още 250 отпадни продукта се освобождават при издишането. Ние обикновено използваме само 30% от капацитета на белите си дробове. Дихателните техники, които ще научите на курса позволяват по-ефективно използване на белите дробове и ефикасно отстраняване на токсините от организма.

Всеки от нас се стреми към по-голям успех, по-добро здраве, душевен мир и щастие. Това, което ни пречи да постигнем желаното качество на живот, е стресът. Обикновено подценяваме степента, в която той влияе на нашия живот. Често умът ни бива обзет от гняв, вина, съжаление за миналото или притеснения за бъдещето. Това негово прескачане от минало в бъдеще и обратно води до натрупване на стрес, както в нас, така и в хората около нас.

Курсът "Изкуството да живееш - Програма за Щастие" (Изкуството на дишането) ни помага да върнем ума си в настоящия момент.
Ползи от курса:
-освобождаване от стрес
-повече радост и ентусиазъм
-подобрена работоспособност и продуктивност
-повишена самоувереност
-по-добро здравословно и емоционално състояние
-по-хармонични взаимоотношения
-повишена яснота на ума и възприятията
-сияйна одухотвореност и красота
-подмладяващ ефект

Курсът е организиран от фондацията "Изкуството да живееш", международна образователна и хуманитарна организация със специален консултативен статут към ООН и сътрудничеща си със Световната здравна организация и УНИЦЕФ. Фодацията е една от най-големите доброволчески организации в света с дейност в над 155 държави като над 30 милиона души са участвали в програмите и по света.
Цената е 70 лв.,
Специална отстъпка: за безработни, учащи, пенсионери е 50 лв.

Тъй като местата са ограничени - нужна е предварителна регистрация на телефон: 0899882411 - Гео

Събитието във Фейсбук


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Октомври 2021
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02