Двудневен семинар "Клетъчно раждане"

24-25 януари 2015 г.

http://allegriagalaxy.com/tantsi/

Организирано от Azara Brighta

Двудневен семинар Клетъчно раждане

Мили дами и господа, проявявали ли сте осъзнат интерес към езотеричната дейност на репродуктивната ви система. Масова мисъл форма е, масово вярване е, че тя действа по реда фертилност/ извън фертилност. На физически план това верую работи безотказно в следствие фината природа на тази могъща мисъл
форма.
(В случай, че ви е интересно: Моите водачи ме подканят да допълня: материала е изпратен от създателите на тази реалност, през портала на Артур от Адромеда, съседната галактика, която е и по еволюиралата и е в нашето бъдеще от линейна перспектива.)
А какво би могло да съществува съотнесено към друга гледна точка, каква реалност би могла да се прояви физически, когато фертилността е постоянна във фините планове? Говорим за репродуктивна система, която има за цел да създава освен физически деца и всякакви фини деца. В нашия семинар наблягаме на създаване на нови клетки, които се явяват тези деца, но клетки с определена структура на паметта.Тази структура е финото дете, което се проявява и като физически деца-клетки с различна физическа структура.
И така, клетката има памет. Клетката се състои от вещество, което като всяка субстанция се състои от атоми и още по-малки частици. Тези частици също имат памет. Заедно с това те могат да бъдат програмирани и депрограмирани. Работейки с репродуктивната си система, която съдържа т.н. кодове за регенерация, ние задействаме латентна функция за автоматично въвеждане на команда здраве без да се пренася информация за болест, респективно старост. Т.е. запазва се първоначалната матрица за пълен синхрон в енергиите на организма, като се изнасят постепенно всички участници на диссинхронни програми до пълното им елиминиране. От там нататък болест и остаряване не засегат този организъм, регенерацията отпада като концепция и на нейно място сработва програмата за ново раждане на клетката, всеки път за всяка нова клетка.

Семинара е за двата пола и всяка възраст, независимо от състоянието на репродуктивната система,
За дамите, независимо от това, дали са раждали или не.
Смисъла тук е да се разшири детеродната функция на физическо ниво, вътре в тялото. Тук въпроса не е да се постигне някакво подобрение на здравето, а кардинално да се смени концепцията. Да се въведе автоматично ново клетъчно раждане. Тъй като аз самата преминах процес на търсене в клетъчната регенерация и постигнах физическо подмладяване по системата на изчистването/това можех и знаех тогава/, мога да съпоставя метода на изчистване/зареждане с този на промяна на матричната структура и всичко, което обяснявам по-горе. За да ви улесня: това което постигнах за дестина години експерементирайки и търсейки, с матричното въвеждане стана за около 5-6месеца.
По биохимията- ще научите още за:
- Променящата се биохимия на човешкото тяло от въглеродно-силициево в силициево-въглеродно
- Каква е ролята на калция в тази трансформация и какво да се направи осъзнато
Вижте къде в менделеевата таблица е въглерода, а силиция е под него, погледнете атомната структура на двата елемента. Ако се затруднявате, ще ви помогна.

И да продължим с организацията:

Двудневен семинар; Клетъчно раждане
Събота 24 януари 2015г. Честита Нова година)
От 11 до 17.30ч. с обедна почивка
Неделя 25 януари 2015г. Да е мирна и плодовита!!!
От 11 до 17.30ч. с обедна почивка
Записване за участие:
1. До 19-ти понеделник 130лв.
2. До последния момент 160лв.
3. Капарото е в размер от 50%

Контактите са: 0897 88 59 12 Азара Брайта
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. !!!! в мейладреса има долна черта

http://allegriagalaxy.com/tantsi/

 


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Август 2022
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02