Семинар "Един ден с Бог Шива и старите Богове - разрушаване на парадигми и отваряне за новото съзнание"

22 февруари 2015, 10.00-16.00

Център Мандала, бул. Мария Луиза 58 (до Лъвов мост)

 

„Аз съм Бог Шива, Разрушителя на старото и Създателя на новото. Мнозина се страхуват от мен, защото моята енергия е безкомпромисна. Но моята любов е безгранична и аз творя и създавам новите светове, в светлината на новата енергия. Старото прави път на новото и този път е пътя на обновлението – едно изгаря, за да се роди друго.

В светлината на новата енергия, няма място за стари структури. Затова, забрави, това което мислиш, че знаеш, освободи съзнанието си от това, което си чул и отвори сърцето си за новото. Аз Бог Шива, придружаван от моите сподвижници Старите Богове Тот, Буда и Шелдрак ще бъдем до теб на този ден и заедно ще работим със и за теб. Както за теб е най-добре за настоящия момент, ще преобърнем, освободим и заредим наново твоята душа, за да посрещне тя зората на новия ден, в енергията на ЕЛЕКСИР – Безусловната божествена любов.
Ние сме готови, а ти?“
Ченелинг Бог Шива, 22.01.2015

****

Здравейте приятели,
две групи работници на светлината - войните на светлината и жреците от храмовете, които са обновявали енергията на старите Богове, ще бъдат дълбоко докоснати от енергията и работата, по време на този семинар. Стари спомени и събития от времената на Атлантида, стария Египет и др.измерения ще излязат на повърхността, за да бъдат освободени. На прага сме на времето на безвремието, момента, в който всичко ще стане едно и кръгът ще се затвори. Това е момента, за който сме се трудили хилядолетия. Затова е важно, да настроим вибрацията си на тоновете на новата енергия, да оставим старото в нас да изгори и да простим за всичко това, което е било.
На този ден ще си припомним и ще работим със символите от Атлантида, кристалите от божествената действителност, носители на изначалната, висша светлина и ново съзнание. Старите Богове, с тяхната безкомпромисност, но и огромна любов и уважение към нас, ще ни водят и служат. Защото сме едно семейство и всички работим за една обща цел – извисяването на Земята, Лейди Гайа, в измеренията на изначалната любов и магнетизма!

С поздрав,
Илиана Севилла

****
Цена: 80, лв.
Предварително записване на тел: 0894- 488 809, Център Мандала

При въпроси за семинара може да се обърнете и към мен на тел: 0886-802 930

****
Илиана Севилла се занимава с енергийна работа от 2008г. като биоенергиен терапевт, тренер на Кryonschule, Германия и медиум. Работи индивидуално и организира семинари, а енергиите които присъстват и подкрепят работата и са енергиите на Ангелите Михаил, Рафаел, Лумина, Шамуел и др. и групата на 36-те висши съветници на светлината, между които Лорд Сананда – Исус Христос, Мелек Метатрон, Крайон, Серафис Бей, Сен Жермен, Лейди Нада, Кутуми, старите Богове Шива, Тот и др.

Работи за популяризиране на древните символи от Атлантида, наричани още Кристали на Крайон или Кристали от божествената действителност. Тези символи са специално дадени за настоящия момент на хората и на Земята, за да се улесни прехода им към по-високите измеренения. През 2008г. Илиана Севилла създава и своя линия сребърни бижута със символите от Атлантида, кристали на Крайон, за да може духовната работа да носи повече лекота и радост, на тези които я практикуват.

 

 


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Август 2022
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02