Древна тибетска техника за мозъчна синхронизация

14-15 март 2015


Мозъчната синхронизация- ключът към сбъдването на желанията ни

С тази техника ще придобиете:

Увеличаване способността за концентрация и запомняне.

Психическа стабилност.

Усещане за вътрешен конфорт и радост.

По добро изразяване и ораторски способности.

Много добра памет.

Физическа сила и издражливост.

В древността и днес монасите от Тибетските ашрами, чрез синхронизиране на мозъчните си полукълба постигат резултати, които западния човек би приел за свръхестествени

Двете мозъчни полукълба не само виждат света по коренно различен начин, но в съвременното ни общество лявото полукълбо не може да приеме това, което е най-важно за дясното полукълбо. То пренебрегва много важно информация, която постъпва от неговия „отнесен” близнак.
Съзнателният ни ум може да се фокусира само върху информацията, постъпваща от едното полукълбо в даден момент. Ние можем да превключваме между полукълбата много бързо, но това не е най-ефективният начин на взаимодействие, тъй като в даден момент контролът принадлежи на едното или другото полукълбо. Изглежда, че повечето хора почти никога не достигат максималния си потенциал поради компромисите, които правят между тези два контролни центъра.
В идеалния случай двете мозъчни полукълба работят заедно при хора с оптимални умствени способности. Тази координация е ключът към повишените интелектуални способности.

Азара Брайта

За условията по провеждане на семинара,
14 и 15 март
0т 12 до 17ч.
цена за участие 160лв.
за ранно записване 120 лв до 10 март

0897-885-912 Азара,

или пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
И още нещо във връзка с темата на семинара, е добре да знаете:

Хормонът на „безусловната любов” е окситоцинът. Той е отговорен за състоянието на обич, топлота, привързаност, чувството на комфорт между двама души и той прави възможно продължителното им обвързване. Приятелството също се дължи на хормона окситоцин.
Окситоцинът има успокояващ ефект и понижава нуждата от приемане на вещества, които повишават нивото на допамина. Окситоцинът създава усещане за сигурност и комфорт, което обяснява по-дългата продължителност на живота при обвързани хора и при всички видове, които се грижат за близките си (примати).
По време на секс и особено след оргазъм в организма се отделя голямо количество допамин. Изчерпването му е причина за чувството на отчуждение и “желание за пространство” след случаен секс. Това, което задържа двойките заедно след секс, е чувството интимност и любов, създадено от окситоцина. В повечето религиозни, философски и оздравителни системи като причина за проблемите и болестите се посочва липсата на любов (Любов). На биологичен език това означава липса на хормона на Любовта – окситоцин."

Доктор Браун Мист

 


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2022
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02