Представяне на книгата „Живот в полето на Любовта”

4 март 2015 г., Нова Загора

Вчера 24.03.2015г. , ако Учителят беше физически между нас , щеше да навърши 65 г.

Това показва колко финна е материята ни , колко кратко пребиваването ни на Земята и колко ценна за нас е Любовта.

На 4.03.2015г. в НЧ”Диньо Петров Сивков”-1870”гр.Нова Загора, пред приятели и ценители на българската книга, се състоя представянето на книгата „Живот в полето на Любовта” изд. „Шамбала”; Красимира Трифонова –съставител и изложба Енергийна живопис .
Съставителката на книгата - Красимира Трифонова- въведе слушателите в тематиката със следните думи : „Тази вечер ще говорим за Духовното лечение. Пред нас е книгата, която представя Лечителя и Учителя Паскал Христозов Христозов от гр. Хасково, неговата система, напътствия, пророчества, работата му с кундалини, използване на духовни практики на маг и колобър.

Обикновено под духовни методи на лечение се разбира енергийно въздействие за лечение на фините тела на човека.
Въздействието върху тези фини тела се извършва чрез мислите и емоциите на човека. За да се прочистят е необходимо рафиниране на съзнанието, издигането му в по- високо енергийно ниво. Това беше работа на лечителя. В идейно отношение, лечителят беше свързан с Учението на Бялото братство и Всемировия Учител Беинса Дуно.”
Инж. Цветан Цветилов –ученик на Паскал Христозов- представи методите и средствата , с които Лечителя си служеше : „В енергийните си сеанси ,лечителят, извършваше експертиза на болестта и причината за нея- имаше достъп до записите от миналото, закодирани в полето на всеки човек, от които разбираше какъв е жизнения урок, който изживява и помощта, която може да му се даде.”
Красимира Трифонова допълни тази характеристика: Ето как ни посрещна двамата със съпруга ми : „Аз мога да Ви помогна, но не знам какво Господ Ще ви даде!”
Думите, погледът му бяха точно премерени. Действията - целенасочени. Изключителна култура, ред, високо ниво на взаимодействие. Помещението, в което посрещаше бе светло, пространството в него пречистено с ароматни пръчици и свещи. Работеше безконтактно с пациентите си, както и по телефона. Владееше ясновиждане, телепатия, радиестезия, регресия, хипноза, ритуален маг, експерт в кармичните прояви като депресия, разстройство на психиката...
Книгата :”Живот в полето на любовта „ е Програмна книга за учението на Учителя , лечителя ,приятеля -Паскал Христозов Христозов
В нея разказвам за причините, които ни отведоха при него, за стреса при възникналите обстоятелства на взаимоотношенията с родителите на съпруга ми, за липсата на опит, подготовка да се справим с една назряла родова карма . Търсехме помощ. В книгата има цялостен запис на сеанс - 11стр.-15стр., в който се извършва духовната и енергийна практика между пациента и лечителя. Никога не съм мислила , че ще го чете публика , но именно когато Учителят не е вече между нас , искам да го прочетете и да усетите истинската работа на Духа на лечителя върху човешката душа и издигането й до божествената й висота .
Първото нещо, с което Учителят се зае бе прочистването на съзнанието ни, отваряне на основния канал на кундалини енергия, работа с нея, запознаване с аурата , чакрите, жлезите, меридианите, изграждане на още пет тела над основните седем и закрепване на спирала над тях - антена. При мен третото око беше отворено, когато бях на 9 години, от дядо Влайчо. Виждах аурите на хората, а веднъж и ангелът на млада жена, която беше бременна. Мислех, че с всички хора е така и не споделях много. Но за да работя с енергиите на кундалини трябваше да се събуди вътрешното ми зрение, да фокусирам съзнанието си навътре, да се центрирам и организирам. Бях травмирана и разпръсната. „Когато мислиш само за едно нещо, ще се концентрираш в това нещо – не обръщай вниманието си навън – изолираш цялата шумотевица, мисли само за глътката въздух”. Това ми казваше Учителя.
Енергийно участвахме със съпруга ми в духовната верига, а тя изискваше изрядност, академичност, ниво. Влизайки в друг свят, трябва да има други енергии. Как се постига здравето? Да е организиран животът, да съответства на здравето. Във връзка с тези нови енергии, Учителят ми даде задача: „Ще рисуваш. Приготви си платна, маслени бои. Ще рисуваш с пръсти. Ще снемаш нови енергии. В пръстите ти има енергийни центрове – през тях ще потекат…”. Така започна всичко с притока на енергията по канала ми и буквалното ù самоизливане и зареждането на платната . Бях проводник – бях първата, която чрез тези енергии се прочистваше, филтрираше , зареждаше системата си със заряда на енергийния импулс на квантовия преход и духовната вълна на 6-тата раса. След всяка картина енергийните притоци на светлина в съзнанието ми изчистваха всяка клетка, зареждаха я с новите вибрации. Учителят беше строг по отношение на енергийните картини.: „Е, твои ли са?- питаше ме той. -Горе в съзнанието ти да стоят, а не в материалния приносител – платната. Енергиите, които снемаш са със заряда на Светия Дух и този заряд тече в пространството над България, която ще е водач на бъдещето. Народът ни е божествен и в кода на кръвта му са записите. В картините е зарядът. Могат само да се гледат и пречистват. Ако ти се породи импулс – нарисувай на някого… Тези остават в полето.”


Практиката на лечителя:
Инж.Цветан Цветилов: ”Книгата следва три аспекта от живота на лечителя. Ще дам малко пояснения. За пациентите, които му бяха само пациенти – той ползваше лечителската си програма, даваше им напътствия за здравословен начин на живот, но за пациенти, които по-после ставаха негови ученици в академията му, той имаше други изисквания, напътствия, чрез които осъществяваше еволюцията на съзнанието им. В работата си с тях той използваше енергийните практики от школата на Амон Ра в Египет, кундалини -Индия, Бялото братство -Беинса Дуно - България както и други. Третият раздел от практиката му беше магически. Ритуалите, за които съобщавам, са енергиен заряд, вложен в системата за възкръсването на България като духовна страна с народ от 144 000 младенци - носителите на шестата раса, преродените освободители. Това са 56-те болярски рода, унищожени при Борис при приемането на християнството. Първият и вторият аспект са познати и са съответна работа, практика на лечителите. Третият аспект е заложената програма на Духа в енергийното поле на България за възкръсването ù. Владееше тази сила. С нея беше слязъл на земята.
Лекциите, които са в книгата, са преди всичко за учениците му, но могат да се ползват за работата на екстрасенси, лечители, ученици в езотеричните школи и в частност при личностното развитие.”

Красимира Трифонова обобщи:
„Новата понятийност изгражда светлината на енергийното си тяло – космичното тяло - там е възкресението.”- стр.61. Енергиите на втори космичен лъч - Лъча на любовта и мъдростта - бяха същността на Учителя: „Не може да контролирате лъча. Той е космически.”- 76стр. Пак там: „Когато човек поема отговорност – идват висши същества и може да върши по- отговорни дейности. Най-висока отговорност към базата данни. Изключиш ли корена си –ще изсъхнеш.”
Стр.54 Учителят определя същността си: „Изявявам се в кундалини – моите вериги се осъществяват чрез Кундалини. Енергия и информация – борба. Енергията на Светлината съм АЗ. Другата енергия иска безредие.”
На 72 стр. допълва: „Отношението е отвътре – например към доброто или към злото. Самоунищожението да спре. Не се поставяйте под другите. Бог ви поставя над другите, а вие се унижавате.“ Какво има в предвид с тези думи ?
Връщането ни към старите привички и навици – или качването и слизането на съзнанието ни. Философията на заека да престане. Стр. 73: „За да вървиш напред – скъсай нишката назад. В йерархията се държи сметка за всяка шушка енергия. Дават ни се нови навици, привички за ново ниво.” и стр.69: „Когато мислиш за себе си като духовно същество, като Дух, тогава ще се одухотвориш.”

Има още нещо съществено да изясним- допълни инж. Цветан Цветилов - Връзката на лечителя с енергиите на бог ТангРа, богът създал българите: стр.43: „Нашата държава е била на колела – местела се е, но никога не сме били номади.
Народът се премества – взема жени от ново място. Народът се трансформира, но жреческото съсловие остава.”
Именно бог Ра и Христос са носителите на шестата раса. Енергията им ще обнови човешкия свят и тела, както и материята на земята. Квантовия преход е в нас .
Красимира Трифонова завърши със следните думи: „ Разказах ви за Учителя, лечителя, приятеля -Паскал Христозов Христозов - Душа, работила на земята с Божия Дух ,светлина и любов. За срещата ни в това място на Космоса – България - благодарим.

„Животът е велик – никога не свършва .
Дар Божий той е за нашата душа .
В отвъдното и тук – любовта ни свързва .
Тя спуска мостовете между нас.”
/Дамяна Ра/ Красимира Трифонова

Още за книгата!

 


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Май 2022
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02