5 седмична програма по благоденствие

12 октомври - 5 ноември 2015

online
Мечтаете ли да станете човек, който се гордее и се възхищава от себе си?
Искате ли да промените тотално начинът, по който мислите и се грижите за себе си и за тялото си?
Ако отговорът на въпросите по-горе е ДА, това е за вас!

През 2007 година започнах работа в софтуерна компания. Само след няколко месеца целодневно седене пред монитора започнах да търся начини да запазя красотата и тонуса на тялото си. След двуседмично ровене в социалните мрежи открих един от най-препоръчваните по фитнес форумите спортен клуб в София и започнах да тренирам с кондиционен треньор. За година и половина постигнах невероятни резултати с подходящо хранене и редовни тренировки. след като посветих много време и енергия на това все пак успях да постигна 12 % мазнини, което е най-препоръчителния процент за жени във фитнес средите и въпреки това ми липсваше нещо съществено. Независимо, че поддържах възможно най-добре изглеждащото тяло сред жените, които познавах, това не ме правеше радостна. Тогава разбрах, че ми липсва нещо много съществено. Освен храната и движението, аз слагах в тялото си още един елемент, за който не бях напълно осъзната - начина, по който мисля за него. Именно този компонент се оказа изключително важен, защото той допринасяше за най-привлекателното качество в една жена - самочувствието и увереността.

Каня всички, които са стигнали до тази задънена улица независимо дали срещате съпротива с начина, по който мислите за себе си или с постигането на конкретни цели, да се присъедините и заедно да преминем през програма за дълбока трансформация, която ще ви съдейства не само да свалите излишните мазнини и да придобиете полезни навици за хранене и движение, но и ще ви даде информация и напътствия за това как да се грижите за себе си чрез прилагане на полезни здравословни продукти и нови мисловни модели.

Програмата е с продължителност 5 седмици и крайната цел е да се увеличи усещането за благоденствие в собствените ни тела.

Какво ще получите:

1. В рамките на програмата ще получите три коучинг сесии с мен. заедно ще поставим конкретна цел, която искате да постигнете с телата си и в рамките на 5 седмичната програма по време на останалите две сесии ще ви съдействам да държите фокуса в целта си по време на програмата. след регистрация ще уточним кога точно ще се проведат те.

2. От 12 до 25 октомври ще имате възможност да се срещнете с консултанти в областта на здравословния начин на живот в областите хранене, движение, красота и в рамките на един час с всеки един от тях ще получите консултация за това какво можете да направите така, че да се грижите по-добре за себе си.

3. От 26 октомври до 15 ноември ще получавате дневен мотивационен мейл с утвърждения, които ще ви научат да говорите и мислите по възможно най-подкрепящия начин с телата си така, че да постигнете максимални резултати.

Гарантирам, че преминавайки през тази програма ще постигнете трансформация, за каквато не сте й мечтали до този момент.

Цената на програмата е 150 лева.


Краен срок за записване и заплащане: 10 октомври, 2015, 20:00.
Банкова сметка: BG19FINV91501015483666.
За контакти: Магдалена Георгиева, 0885858567, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., subject на мейла "Аз ОБИЧАМ моето тяло".

Бонуси: при регистирация до втори октомври получавате безплатно допълнителна коучинг сесия и достъп до 7 дневен курс по МАТЕРИАЛИЗИРАНЕ, който завършихме само преди два дни. за повече информация можете да прочетете тук http://on.fb.me/1MyIsm8.


С Любов,
Магдалена
 

 

Събитието във Фейсбук


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юли 2022
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02