Шаманско пътуване в Перу и Боливия

29 април – 14 май 2015

(17 дни/15 нощувки)

Организатор: Душата ми на Пътя

Peru-i-Bilivia-2015

29 април – 14 май 2015

Тази програма е пълно потапяне в шаманските традиции на Перу и Боливия. Ще посетим племето Ашанинка и ще останем с няколко дни с Дон Хуан в невероятно място с топли минерални извори, ще имаме честта да срещнем представител на племето Керо от планината Аусангате (пазителите на универсалното знание за връзката с Майката Земя и Центъра на Мирозданието). Ще преминем през различни изцелителни ритуали от шаманските традиции на Перу, ще медитираме на едни от най-силните енергийни места на Земята и ще балансираме женската и мъжката си същност на островите на Луната и Слънцето в Боливия.
Това не е обикновена туристическа програма, за тази авантюра се изискват добро физическо и психическо здраве и интерес към другите измерения и невидими пространства на нашето съществуване.

Цена: 2398 евро

Цената включва:
- Двупосочен самолетен билет Лима - Пукалпа в Перу;
- Двупосочен самолетен билет Куско - Лума в Перу;
- Нощувки по програмата в Перу и Боливия със закуска;
- Транспорт с микробус и междуградски луксозен транспорт;
- Разглеждане на едни от най-големите природни и културно-исторически забележителности на империята на Инките около Куско;
- Автобусен билет за нощен преход Пуно– Куско;
- Автобусен билет за маршрута Куско – Пуно;
- Разходка до островите Урос в езерото Титикака;
- Водач на български през цялото пътуване;
- Участие по желание в Мате церемония и медитативни практики;
- Входни такси за Мачу Пикчу и местата за посещение по програмата;
- Медицинска застраховка;
- Всички приложими такси;

Цената не включва:
- Лични разходи за вода, обяд, вечеря и шопинг минимум 300 евро;
- Самолетен билет София – Лима;
- Виза за Боливия;
- Необходими са ви и поне 100 евро за бакшиши да си предвидите, защото Перу е страната на бакшишите и е добре да им се дават, че протичат по хармонично нещата!
- Участие по желание в церемония Аяуаска 130 щатски долара и в церемонията Сан Педро;Няма визи за Перу
Има виза за Боливия, която се изкарва в Боливийското посолство във Виена, съществува процедура за изкарване на визите чрез пращане по куриер!

Записване: Необходим е международен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщане. Записването става със заплащане на капаро 1500 евро. Краен срок 10 януари 2015. Срок за второ плащане от 500 евро е до 1 февруари 2015 г. и пълно плащане до 1 април 2015 г.

За повече информация пишете на имейла ми Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.29 април 2015
София – Лима
Полет до Лима. Кацаме на летище Хюго Чавес в 18 часа и трансфер до хотел Лима Уари. Беседа за предстоящото пътуване. Нощувка.

30 април 2015
Пукалпа – джунглата на Перу
Полет от Лима до Пукальпа, пътуване с джипове и с лодка до центъра на културата Ашанинка. Запознанство със семейството, отпускане в топлите басейнчета всред джунглата. Аяуаска церемония. Нощувка.

1 май 2015
Център Маянтуаку
Ден за опознаване на културата Ашанинка и беседа с Дон Хуан за философията на шаманите от джунглата. Иницииране в елементите на живота и начините за работа с тях. Разходка за запознанство с лечебните растения на джунглата и консултация за изживяванията в джунглата. По желание втора церемония. Нощувка

2 май 2015
Полет до Лима
След закуска потегляме обратно за летището в Пукальпа. Полет до Лима. Нощувка.

3 май 2015
Куско - Саксайуаман
След закуска потеглме за летището Полет до Куско. Трансфер до селцето Писак и настаняване в чаровния център „Мир и светлина“. По пътя посещение на Саксайуаман. Церемония за приветстване на съществата от светлина, защитници на Андите Апу. Ден за адаптиране с височината. Беседа за същността и практиката на Андийския шаманизъм. Посещение на местния пазар. Вечерна среща и ритуал деспачо с жрец от племето Керо в центъра в Писак. Нощувка.

4 май 2015
Морай – Оянтайтамбо
Отпътуваме за удивителния храм Морай. Еднодневен семинар за балансиране на енергийните ни центрове, упражнения за осъзнаване на физическото, емоционалното и менталното тяло и свързване с Висшите аспекти на съществото ни. Работа с въпроси и отговори към себе си. Нощувка в Ollantaytambo в хотел Las Orchideas. Среща с Уоши – перуанец, който ще ни задълбочи познанията ни в космогония на Андите, която е универсална за всички народи по света. Той ще бъде наш водач на Мачу Пикчу.

5 май 2015
Мачу Пикчу
След закуска рано сутрин посещение на едно от чудесата на нашия свят – Мачу Пикчу! Думите са крайно недостатъчни, за да опишат това, което ще видите и почувствате тук. Незабравимо и единствено по рода си преживяване. Никога няма да забравите този ден в живота си!!!! Хармонизиращи практики за елементите въздух и вода в нас. Посяване на семена на намеренията за благоденствие и изобилие на живота. Отпътуване за градчето Писак. Нощувка в центъра „Мир и светлина“. По желание втора церемония Аяуаска с шамана Филдер.

6 май 2015
Свещеният час на душата
Ден за Церемония „Сан Педро“ и осмисляне на процесите, стартирали в нас по време на пътуването. Свободно време за разходки в мълчание. Оставане със самите себе си. Нощувка в центъра.


7 май 2015
Трансфер през Алтиплано
След закуска тръгваме на целодневен автобусен преход към Пуно с автобусите на Круз дел Сур www.cruzdelsur.com.pe Преминаваме през извънземни пейзажи и уникални културни останки от цивилизацията на инките. Удивително пътуване през Алтиплано – високопланинското плато в Андите. Пристигаме в Пуно. Нощувка.

8 май 2015
Портата към четвъртото измерение
След закуска ни чака посещение на знаменитото място Араму Муру – вратата към висшите измерения. Трудно е да се опише това място! Подготовка за ритуал Деспачо за освобождаване от тежките енергии и свързване с нашата истинска същност. Изживяване, което ще помните цял живот! Изработване на лечебно колело за индувидуално, земно и вселенско повдигане на енергията! Отпътуване към Боливия. Нощувка в Копакабана.


9 май 2015
Островите на Слънцето и Луната в езерото Титикака
Едно от най-силните енергийни места в света! Тръгваме от Копакабана с лодка и стигаме до Острова на Луната – Меката на женската енергия. Ритуал за цялост и единство с женската ни същност. Посещение на острова на Слънцето и ритуал за сливане на нашия дуализъм за достигане състояние на Богочовек. Мъжка и женска енергия в едно цяло - нашето висше АЗ и осъзнато следване пътя на духа. Завръщаме се в Копакабана. Нощувка.

10 май 2015
Ден съзерцание в района на вълшебното езеро Титикака. Кръг на споделяне. Обобщение, медитации и практики за осъзнаване и преработване на информацията от пътуването. Отваряне за Вселенската благодат и приемане на даровете й. Нощен автобус за Куско.

11 май 2015
Куско – Лима
Полет до Лима. Настаняване в селцето Сан Бартоло на брега на Тихия океан. Почивка и свободно време. Кръг на споделяне. Медитация за въплътяване на физическо ниво на придобитите духовни дарове от пътуването. Нощувка в хотелчето Кахунас в Сан Бартоло на брега на океана.

12 май 2015
Сан Бартоло
Ден за въплътяване, осъзнаване и възприемане на духовните дарове по време на пътуването. Ден на удоволствията – плодове, божествена вегетарианска храна. Нощувка в Кахунас.


13 май 2015
Полет от Лима към Европа 19 и 40 ч.
14 май 2015
Пристигане в София

Събитието във Facebook


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Юни 2021
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02