Клиноптилолитът е получен при изстиването на изригнала гореща земна лава. Структурата му е с особен вид кристална решетка (виж диаграмата). Молекулата на зеолита е молекулярно сито, в което като в кафез се задържат молекули. На тази уникална кристална решетка се дължат детоксификационните му свойства. Той задържа олово, живак, метали, радионуклеиди, амини, нитрати, микотоксини, амоняк и др. и ги извежда от организма. Други характерни качества са йонообмен, катализа, абсорбция.

 

 

Zeolit1

Минералът представлява фино „сито”, което съдържа в себеси вещества с определена големина на молекулите и пропуска други. По този начин човешкият организъм може да се прочисти от отровни вещества. Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както тежките метали олово, цинк, хром. Свързва и елиминира амоняка от клетките, както и нитроамините. Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус.

Клиноптилолитът (зеолитът) е естествен минерал с невероятни физически качества, благодарение на неговата специална кристална структура. Поставен във водна среда, елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване.

Ускорява заздравяването на рани. Препоръчва се след операция да се посипват раните с активиран зеолит.

Повишава активността на клетките, изграждащи костното вещество.

Използва се при лечение на диабет, като съпътстваща терапия – повишава абсорбцията на глюкозата.

Има силен антибактерициден ефект особено върху:

– Pseudomonas aeruginosa

– Staphilococus aureus

– Escherichia coli

Потиска развитието на раковите клетки.

Има силен антиоксидантен ефект, т.е. може да се ползва за борба с оксидационния стрес.

Удачен е да се ползва при лечение на заболявания, за които се знае, че отделянето на радикали е една от основните причини за причиняването му.

Ефективен е при заболявания като сенилна деменция, ревматоиден артрит, антинеопластична радиотерапиа (лъчетерапия), HIV, синдром на Даун, язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система. Изключително полезен при бъбречни проблеми, нервни безпокойства, безсъние, напрегнатост.

Вода, обработена с клиноптилолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта.

По отношение на йонообменни и абсорбционни свойства българският клиноптилолит е най-чистата зеолитова скала в света.

Ако приемете тази добавка и в същото време не поемате достатъчно течности, има вероятност да получите обезводняване, поради увеличаване на концентрацията и затруднената циркулация на кристалните структури. За да се изхвърлят от организма отровите, е необходимо да се пият ДОСТАТЪЧНО течности!

Приложение в земеделието:

Зеолитите, внесени в почвата, подобряват влагосъдържанието в нея и абсорбират излишъка от амониев азот. Използват се успешно при хидропонното отглеждане на цветя и зеленчуци, като среда за отглеждане на ягоди, като съставна част на смес за приготвяне на гранулирани семена, за производство на минерални смеси за отглеждане на разсади за домати.

* * *

Предлагаме ви следния продукт:

Пакет 200 грама натурален КЛИНОПТИЛОЛИТ.

Във всеки пакет има упътване за употреба на български език!

Клиноптилолитът е термично обработен и готов за употреба! Цената на пакет от 200 г. е 10 лв.

УПОТРЕБА: Разделете на две дози от х 100 грама опакованото количество клиноптилолит. Първата можете да ползвате веднага, втората ще ви е нужна след около три месеца или можете да я предоставите на друг човек.

100 грама клиноптилолит се изсипва в 5 литра нехлорирана, изворна или слабоминерализирана трапезна минерална вода. След 8 часа водата се прецежда и е готова за пиене. Човек може да поема толкова клиноптилолитова вода, колкото пожелае. Когато водата започне да свършва, най-добре вечер преди лягане, съдът се напълва отново. След 3 месеца минералът се заменя с нов.

СЪДЪРЖАНИЕ: силициев диоксид, натрий, калий, калций, алуминий, вода.

Поръчка на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Повече интересни артикули от Езотеричен магазин Инти:

https://www.facebook.com/pages/Inti-Esoteric/271161300514?fref=photo


You have no rights to post comments


Популярни

Животните на Силата

Животните на Силата

Животните на Силата Димитър Тонин Идеята за Животните на силата е общоприета във всички култури. При племенните култури се избира тотем за племето, тотем за клана, към който принадлежиш, и друг за...

Анкета
Ще присъствате ли на курса
Ще присъствате ли на курса
Избери поне един отговор!

Календар 1

Август 2022
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Календар 2

Shambhala-2014-3

Vivamus-2

Inti-2

Rhythm-Space-2

Shambhala-Esoteric-Centre-2

Hatori-store3

Mystic-Traveller02